Janez Šepetavc

Janez je svojo plesno pot začel z Lindy Hopom leta 2008, brez predhodnega plesnega znanja. To pomeni, da vas s plesno partnerko Petro ne bosta dolgočasila z nerazumljivo baletno terminologijo v francoščini, ampak bosta ure plesa raje popestrila z izkušnjami, ki sta jih nabrala pri košarki (Janez), odbojki in fitnesu (Petra) – intenzivno ogrevanje je zagotovljeno!

Janez in Petra poosebljata družabno plat plesa, tako na plesišču kot na delavnicah. Smisel Lindy Hopa vidi v uživanju in zabavi na plesišču, veliko pozornosti pa posveča tudi tehniki plesa. S Petro in Janezom boste vse gibe utrdili do popolnosti, saj se zavedata, da je odlična plesna tehnika najboljši temelj za improvizacijo in udoben ples v paru. Sta prizemljen, dinamičen in občasno prismuknjen učiteljski par, ki se pri širjenju plesnega znanja ne ustraši prav ničesar. Njuna ljubezen do Lindy hopa in družabnega plesanja je več kot očitna tudi na plesišču – med plesom sta vedno nasmejana do ušes in tudi usta njunih soplesalcev se ob plesnih vragolijah kar sama raztegnejo v nasmeh. Običajno sta med zadnjimi preživelimi na plesišču, zato se pripravite na doooolgo noč.

Janez je zače učiti leta 2009 v Studiu Dansa, kjer še vedno vodi redne tečaje. Danes sta s Petro najvidnejši slovenski učiteljski par in zaželena gosta na plesnih dogodkih po vsem svetu, kjer z veseljem delita svoje znanje in se zabavata na plesišču.

<<< Nazaj