Petra Robek

Petra je svojo plesno pot začela kar z Lindy Hopom leta 2007, brez predhodnega plesnega znanja. To pomeni, da vas na svojih urah ne bo dolgočasila z nerazumljivo baletno terminologijo v francoščini, ampak bo ure plesa raje popestrila z izkušnjami, ki sta jih s soplesalcem nabirala na košarkašem igrišču ali pa v fitnesu – intenzivno ogrevanje je zagotovljeno!

S soplesalcem Janezom poosebljata družabno plat plesa, tako na plesišču kot na delavnicah. Smisel Lindy Hopa vidita v uživanju in zabavi na plesišču, veliko pozornosti pa posvečata tudi tehniki plesa. Z njima boste vse gibe utrdili do popolnosti, saj se zavedata, da je odlična plesna tehnika najboljši temelj za improvizacijo in udoben ples v paru. Sta prizemljen, dinamičen in občasno prismuknjen učiteljski par, ki se pri širjenju plesnega znanja ne ustraši prav ničesar. Njuna ljubezen do Lindy hopa in družabnega plesanja je več kot očitna tudi na plesišču – med plesom sta vedno nasmejana do ušes in tudi usta njunih soplesalcev se ob plesnih vragolijah kar sama raztegnejo v nasmeh. Običajno sta med zadnjimi preživelimi na plesišču, zato se pripravite na doooolgo noč.
Učiti je začela leta 2013 v Studiu Dansa, kjer še vedno vodi redne tečaje. Danes sta s soplesalcem Janezom najvidnejši slovenski učiteljski par in zaželena gosta na plesnih dogodkih po vsem svetu, kjer z veseljem delita svoje znanje in se zabavata na plesišču.

 

<<< Nazaj